Companiile care se ocupa de modificarea masinilor stock sunt destul de multe in ziua de astazi. Callaway este una din cele mai bune companii din aceasta breasla. Acestia s-au specializat de-a lungul timpului in realizarea versiunilor modificate de Chevrolet.

Ultima lor creatie vine in materie de atomobile vine sub forma lui Chevrolet Corvette SC627. Masina este o versiune modificata a modelului Stingray si pare sa fie o versiune destul de promitatoare.

Probabil ca v-ati dat seama ca acest model dezvolta 627 de cai putere. Modelul Stingray de baza este unul care dezvolta doar 460 de cai, asadar o crestere de 167 de cai. e ca si cum ai mai adauga puterea unui motor a unei masini normale din ziua de astazi.  Pe langa acest lucru SC627 vine si cu o cifra impresionanta cand vine vorba de cuplul dezvoltat de motor. Cuplul ia valoarea de 610 Nm ce va da soferului un sentiment de putere destul de serios. 500 din cifra totala de cuplu este dezvoltata la doar 2200 de rotatii de minut, asftel nu vei tura prea mult motorul si te vei bucura de o acceleratie feroce.

Ca tot vorbim de acceleratie, masina este capabila sa ajunga de la 0 la 100 Km/h in doar 3.6 secunde. Motorul masinii este acelasi cu cel de baza, mai exact un V8 cu de 6.2 litri dar care vine insotit de o turbina de 2.3 litri care vine cu un sistem de racire revolutionar capabil sa mentina temperaturile scazute chiar si cand turatiile sunt ridicate.

Toti cei 627 de ponei sunt goniti la 6400 de rotatii pe minut. E interesant faptul ca noul model Corvete Z06 va dezvolta cu 23 de cai mai mult si cu 40 Nm in plus. Nu ar fi corect sa faci o masina mai puternica decat un nou model al companiei de la care iti castigi painea.

Pretul automobilului incepe de la 79000 de dolari. Chiar si asa este o adevarata afacere avand in vedere  ca masini cu performante asemanatoare vin la un pret dublu sau chiar triplu.