De multe ori noi suntem cei care se luam dupa altii in rezolvarea problemelor si implicit in ceea ce inseamna sa ne uitam dupa altii pentru raspunsurile la intrebarile noastre. Multi nici nu stiu situatia si la fel de bine nici noi nu stim experientele de viata ale acestora.

Cauta singur raspunsul pentru o situatie

Cand nu se poate lua o decizie de importanta majora pe cont propriu, se creeaza numai dependenta. Oamenii devin dependenti de tot ceea ce ii inconjoara. In momentul in care fiecare individ incepe sa vada lumea prin lentilele proprii, se va invata si acceptul de a trai in armonie cu sinele sau. Fiecare invata sa aiba incredere in sine si in deciziile pe care le ia.

Altii se pot simti pierduti, decat ajutati, ceea ce inseamna ca o lipsa de auto-incredere poate afecta fiecare parte din viata, incat acea decizie luata in siguranta si incredere in rezultate pozitive va prima. In mod inevitabil si independent vei afirma ca inteligenta ta este cea care te conduce si iti vei da seama ca o calatorie spre cunoastere este mai mult decat iti doresti.

Rutina pe timp de noapte

De altfel, nu poti pasi intr-o calatorie fara rutina. Mergi la culcare cu o minte linistita si cu o inima recunoscatoare si trezeste-te cu aceeasi gandire. Adormi mai devreme si trezeste-te mai devreme este un motiv care afirma ca prea mult somn face mai mult rau decat bine.

Cu alte cuvinte, pentru a primi destul somn, asigura-te ca esti in pat inainte de ora 23, ceea ce inseamna ca si frumusetea si somnul sunt cu mult mai calitative. Daca esti in mod constant in aceasta rutina, nu te simti confuz, nu esti lipsit de energie si nici deprimat de notiunea timpului. Deci, tine un ochi pe ceas pentru a limita stresul si pentru a stabili o buna atitudine pentru interiorul corpului tau. O calatorie catre tine trebuie sa aiba motivatie, sa aiba intentie si o buna desfasurare, tocmai pentru ca o minte sanatoasa traieste intr-un corp sanatos, plin de optimism si de incredere.