Industria parfumurilor este din ce in ce mia vasta si exista din ce in ce mai multe oportunitati sa ne alegem ceea ce ni se potriveste. Fiecare om are preferintele sale si in domeniul parfumurilor si fiecare poarta ceea ce i se potriveste si caracterizeaza.

In ziua de astazi exista o varietate de arome de parfumuri care se potrivesc oricarui stil vestimentar sau oricarei personalitati. Fara doar si poate, un parfum trebuie sa defineasca personalitatea oamenilor si sa se plieze perfect tinutei acesteia.

Un lucru e clar: exista parfumuri pentru orice stare, pentru orice eveniment sau pentru orice moment. Cu siguranta nu exista un numar finit de arome pentru ca acestea se diversifica de la o persoana la alta sau de la aroma la aroma.

Parfumurile trebuie sa fie de calitate si potrivite persoanei care il poarta. O gama foarte variata de parfumuri de calitate gasiti pe pandera.ro.

Cum ne alegem parfumul in functie de personalitate

Trebuie sa tinem cont ca parfumul are anumite note de care trebuie sa tinem cont pentru ca unele dintre ele se potrivesc anumitor sezoane. Asadar, iata cum sunt notele pentru a sti ceea ce ti se potriveste sau pentru ce vrei sa optezi:

Nota de varf este durata mica pentru ca dureaza aproximativ 15 minute pana cand se dezvolta compusii volatili de pe piele. Asadar, sunt note care aduc de cele mai multe ori parfumuri citrice.
Nota de mijloc persista in jur de 2 ore pe piele si de obicei pentru acest produs se folosesc note lemnoase, florale sau diferite mirodenii parfumate.
Nota de baza este cea care persista ceel mai mult, mai exact 15 ore pe par si pe haine si este cel mai puternic.
Iata tehnica pe care trebuie sa o folosesti pentru un rezultat mai bun si pentru ca parfumul sa persispte mai mult:

In primul rand trebuie sa aplici parfumul in locurile in care sangele circula mai aproape de piele. Mireasca data de parfuma se exapora dupa ce pielea este calda si se degaja mirosul. Asadar, aplica parfumul la lobul urechii, coate, incheieturi, la baza parului sau chiar pe coloana vertebrala.

De asemenea, trebuie sa tineti cont ca parfumul rezista mult mai mult pe materiale, pe lana, blana si catifea. De regula el persispta pe materialele acestea consistente in timp ce pe matasse, parufmul se evapora extrem de repede.

Un alt sfat de care puteti beneficia este sa folositi si alte produse din aceeasi gama, cu acelasi miros pe care il are parfumul. Astfel, nu vei putea crea o situatie conflictuala intre parfumul si celelalte produse.

Este important sa alegi produse de calitate care persiste si sa iti defineasca personalitatea. In fond, prafumul este un parfum compus dintr-un anumit concentrat, alcool si apa. Cantitatile in care se pun variaza in functie de calitatea si de produs. Nu este obligatoriu sa se respecte anumite proportii deoarece fiecare parfum difera.

Nu te lasa niciodata influentata de mirosul pe cae il degaja parfumul la inceputul aplicarii deoarece acesta se modifica foarte repede. Asadar, este nevoie sa acordati putin timp inainte de a achizitiona un produs pentru a putea realiza cele trei note.