Dacă avem aplicații pentru aproape orice, pentru cumpărături, pentru a plăți facturi, de ce nu am avea și o aplicație special dedicată programărilor la saloanele de hair and beauty. Acum există! Stailer își extinde serviciile și acum cuprinde deci și o aplicație.

Norocoșii care se bucură de utilizarea acestei platforme sunt cei din orașe precum Iași, Timișoara, București, Oradea și Cluj, dar se pare că în curând această listă va fi cu mult mai lungă. Totodată utilizarea aplicației va fi posibilă pentru cei din aceste orașe. Citeste aici pentru mai multe detalii.

Cum poți folosi Stailer

Poți accesa pagina, introduci datele și filtrul îți afișează imediat saloanele disponibile. Căutarea ta poate fi ținând cont de o anumită dată și oră disponibile sau poate chiar îți dorești la un salon anume. Aplicația funcționează similar și presupune deci mai întâi de toate să descarci aplicația din app store și să faci setările de rigoare.

De menționat că nu ai nevoie de un cont aici pentru a putea seta o programare sau doar pentru a căuta un salon anume. Poți face asta ori de care ori ai nevoie, fără restricție de plată.

De ce Stailer

Dacă ai încercat o singură dată, ești cu siguranță câștigat/a. Vei prefera Stailer pentru că este simplu, rapid, dar și gratuit. Faci totul cu mult mai eficient. Ceea ce de obicei presupunea poate un ritual întreg și ceva mai multe ore dedicate acestui task. Pentru că, de obicei, trebuie să cauți contactul unui salon, trebuie să suni și cu chiu cu vai să îți găsești și loc liber atunci când te interesează pe tine.

Digitalizarea a adus acest avantaj pentru tine, reprezentat de faptul că din câteva click-uri îți este mai ușor să faci setările dorite și să te programezi rapid. Nu ești nevoit să suporți poate o atitudine necorespunzătoare a celor de la recepția saloanelor, nu trebuie să insiști cu telefoane sau să revii cu vreo confirmare.

Oricine înțelege cât de prețios este timpul și cum nu ne dorim să îl consumăm aiurea, va prefera Stailer.

Stailer în viața reală, un ajutor practic

Mai ales că acum este perioada aceea în care sunt organizate evenimente diverse, nunți, botezuri etc. Ai nevoie de o coafură specială, deosebită pe măsura evenimentului la care participi. Dar mai ai nevoie și de o sesiune la cosmetică.

Indiferent că ți-ai adus aminte de asta seară târziu, intri pe Stailer și dai căutare pentru a seta o programare. În câteva minute totul este stabilit. Mai întâi îți sunt filtrate toate saloanele care corespund cu ce ai setat – disponibilitate, servicii oferite etc. – pentru ca mai apoi să le triezi după cum consideri – poate preț, durata unui serviciu, locație, cum arată salonul etc. Ai inclusiv recenzii afișate în pagina Stailer sau în aplicația cu același nume.

Accesează pagina și descoperă toți pașii ce trebuie să îi faci pentru a instala aplicația sau pentru a folosi această platformă din pagina web.

Contact: support@stailer.ro