Toate femeile si o parte dintre barbati sunt de acrod cu mine atunci cand spunem ca cea mai mare parte a barbatilor se maturizeaza extrem de greu, unii dintre ei, iar altii nu se mai maturitzeaza niciodata. Poate ca este adevarat acest lucru insa a fi imatur din cand nu cand nu inseamna ca trebuie sa ne comportam cu barbatii ca si cum ar fi copii.

Foarte multe femei aleg sa faca acest lucru si cu siguranta ele cred ca este pentru binele relatiei, insa ceea ce trebuie sa aflati este ca acest lucru nu face decat rau relatiei. Daca va doriti sa aveti o relatie asa cum trebuie iata ce nu trebuie sa ii faci partenerului:

Cu siguranta ca stiti despre ce vorbesc atunci cand spun ca unele partenere isi sacaie ingrozitor partenerii. Ma refer la momentul in care femeia respectiva alege sa ii repete de foarte multe ori acelasi lucru chiar daca este convinsa ca nu va obtine un rezultat.

Daca veti incerca si va doriti sa obtineti un anumit lucru de la partener este foarte imporrtant sa nu il sacaiti. Sacanidu-l nu veti obtine decat raspunsul advers pentru ca el nu te va mai lua in seama iar tu vei fi si mai suparata ca nu te-a bagat in seama atunci cand ai insistat.

Daca iti sacai toata ziua partenerul ca trebuie sa faca un anumit lucru, inseamna ca este neaparat sa iei masuri. De regula, persoanele care sacaie pe cineva o fac deoarece considera ca nu este abil sau suficient de responsabil incat sa faca un lucru.

De fapt, ne consideram partenerul ca si cum ar fi copilul nostru daca nu aveam suficienta incredere in el si il sacaim continuu. De asemenea, faptul ca ne sacaim partenerul nu il face decat sa nu mai aiba stima de sine si incredere in propria persoana. Nu va doriti acest lucru, deci, este mai bine sa ii explici corespunzator si sa nu iti desconsideri partenerul.