Esti implicata intr-o relatie serioasa iar iubitul tau s-a hotarat sa faceti pasul cel mare si te-a cerut in casatorie. Sigur, nunta este cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai frumoase momente din viata. Insa, el poate fi considerat si unul dintre cele mai gresele, avand in vedere ca viata ni se va schimba in mod radical dupa ce vom fi casatoriti si vom avea o familie. Dupa ce ne vom casatori vom avea mult mai multe responsabilitati si vom avea foarte multe probleme de rezolvat. In plus, problemele de la serviciu ne vor da batai de cap si ne va fi foarte greu sa mentinem un echilibru intre cariera si viata de acasa. Daca vor parea si copii, atunci va fi si mai greu.

Dupa ce va decideti, sunteti foarte romantici si va imaginezi toate detaliile foarte bine puse la punct, ar trebui sa tineti cont si de ceea ce trebuie sa stie si cei din jur. De aceea m-am gandit la cateva sfaturi de care ar trebui sa tina cont orice persoana inainte sa se casatoreasca.

Nu uita sa iti anunti familia, rudele. Toata lumea trebuie sa stie din timp si nu inaintea marelui eveniment. Organizati o masa in familie unde sa anuntati venirea marelui eveniment.

Daca nu v-ati cunoscut parintii pana acum, ar trebui sa organizati o masa care sa va includa pe toti sase si sa anuntati nunta voastra. Ganditi-va la oamenii care vor veni la nunta atat din partea ta cat si din partea logodnicului tau. Faceti o lista pentru a nu uita pe nimeni.

Stabiliti data, cautati localul, su alegeti-l pe cel care va place. Organizati o petrecere care sa va oficializeze relatia. Anuntati toti prietenii su toti oamenii dragi care va doriti sa fie prezenti la nunta voastra. Estimati numarul de invitati si faceti meniul pe care vi-l doriti la nunta.