Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu isi ucmpere un anumit articol vestimentar in ciuda faptului ca acesta nu era tocmai cea mai potrivita alegere. De fapt, toate femeile iubesc pantofii si stim acest lucru, nu este deloc un secret. Probabil ca de foarte multe ori ati observat si stiti si dvs. ca femeile adora sa fie in centrul atentiei.

De asemenea, femeile adora pantofii si aleg de nenumarate ori sa isi cumpere o pereche de pantofi pe care o gasesc deosebita fara sa se gandeasca ca acea pereche de pantofi nu este tocmai dimensiunea corespunzatoare. Cu siguranta vi s-a intamplat si dvs. acest lucru si ati patit la un moment dat sa purtati o pereche de pantofi care sa fie cu un numar mai mic.

E bine, cand sunt noi pantofii sunt de obicei tari si produc diferite rani picioarelor. in acest caz puteti apela la diferite trucuri care va pot ajuta. Iata care sunt acestea:

In primul rand daca vrei sa scapi de problemele cauzate de pantofii noi sau stramti trebuie sa ii inclzesti. Este indicat sa porti pantofii respectivi cu sosete incalzite pentru ca asa vei reusi sa aduci pantofii in forma dorita de tine. Poti incerca doua metode: fie incerci sa incalzesti sosetele cu fierul de calcat, fie cu uscatorul de par. Apoi, incalti pantofii si ii porti pana cand se racesc. Daca sunt din piele pantofii isi vor da drumul mai repede si iti vor mult mai comozi.

De asemenea, trebuie sa stii ca ranile sau basicile acelea de la picioare se formeaza din cauza ca picioarele sunt umede si se freaca de interiorul pantofului. Ca sa nu transpiri va trebui sa iti pudrezi picioarele cu amidon de porumb inainte sa te incalti si astfel picioarele tale nu vor mai transpira.