Nu mai este deloc un secret faptul ca trebuie sa avem o alimentatie si un stil de viata sanatos. Cu totii ne dorim acest lucru si suntem constienti de faptul ca fiecare dintre noi are nevoie de o alimentatie corespunzatoare.

Suntem ceea ce mancam si poate ca uneori luam in considerare acest lucru si alteori nu il  luam in considerare. Ne-am obisnuit sa mancam tot felul de lucruri care ne fac rau si care ne afecteaza foarte mult. Din acest motiv este foarte imporatant sa consumam cele mai bune produse alimentare bio.

Avocado este unul din alimentele care trebuie sa apara neaparat in alimentatia dvs. In continuare voi prezenta cateva dintre lucrurile care ar trebui sa te determine sa consumi avocado. Iata care sunt acestea:

In primnul rand, trebuie sa stii ca avocado nu ingrasa. Sigur ca tuturor ne plac grasimile insa ne avantam si consumam tot felul de grasimi nesanatoase. Ei bine, avocado-ul este o sursa de grasimi excelenta pentru sanatatea noastra. Daca va doriti sa scapati de diferite probleme de sanatate este foarte important sa consumati alimente cat mai sanatoase.

Avocado-ul are diferite substante nutritive, esentiale organismului. Sigur ca multa lume a auzit de beneficiile acestui fruct insa putine persoane l-au si consumat. Avocado este un fruct delicioas, cremos si plin de vitamine. Printre elementele prezente in acest fruct exista minerale, proteine, aminoacizi, fibre solubile, complexul de vitamine B, vitaminele C, E si K si multi alti nutrienti benefici.

In plus, avocado este un fruct extrem de versatil care poate fi combinat cu diferite alimente, si ele sanatoase. De exemplu, avocado-ul poate fi adaugat la micul dejun in sandwich sau poate fi mancat cu oul. De asemenea, se pot obtine supe crema din avocado si se pot consuma alaturi si de alte fructe.

Avocado este fructul care va avea grija de sanatatea ta. El este foarte benefic si ajuta la sanatatea inimii, protejand corpul si impotriva cancerului, bolilor degenerative ale ochilor sau ale creierului. In plus, avocado regleaza nivelul de glicemie, scazand inflamatia din organism si scazand si colesterolul rau.

Daca va doriti sa nu va confruntati cu oxidarea fructului va trebuie sa stropiti fructul cu zeama de lamaie. In plus, trebuie sa inveti sa il speli, sa il usuci, sa scoti samburele si cu o lingura sa scobesti fructul. Se spune ca cea mai sanatoasa parte este aceea care se apropie mai mult de coaja.