In sfarsit ai gasit restaurantul ideal in care sa iti faci nunta? Daca deja ai stabilit alaturi de partenerul tau data evenimentului si ai gasit si nasii, inseamna ca poti continua cu urmatorul pas – alegerea invitatiei. Este mai important decat ai crede initial. Gandeste-te la aceasta ca la o motivatie pentru oaspeti. Cu cat este mai atragatoare, cu atat acestia vor astepta mai cu ardoare fericitul moment.

Ai mare grija cand incepi cautarea pentru ca este unica sanse de a impresiona printr-un model cu stil. Cunoscutii, apropiatii, familia – toti au ocazia de a afla cele mai importante detalii cu privire la nunta – incepand de la locatie, data, ora si pana la tematica. De altfel daca exista anumite formalitati pe care doresti sa le respecte, le poti transmite asta tot prin intermediul invitatiei.

Iti prezint mai jos cateva sfaturi de care te poti folosi pentru a fi sigura ca invitatia finala este exact ceea ce iti doresti.

 

Stilul nuntii si cel al invitatiei

Cel mai bine e sa exista o potrivire intre acestea. Este un lucru valabil daca chiar daca ai de gand sa faci o nunta clasica, una rustica, una eleganta, glam sau moderna. Gandeste-te de la bun inceput la tot. Nu comanda papetaria de nunta inainte de a fi sigura pe tine. Gasesti modele de invitatii elegante doar pe www.invitatiedenunta.ro, dar si in alte stiluri, deci optiuni ai nenumarate.

Paleta de culori

Inca un detaliu care te intereseaza este cel legat de culorile in care vei realiza invitatia. In acest sens trebuie sa te orientezi dupa modul in care iti amenajezi intreaga nunta, dupa decorul pe care il ai in gand. Este bine sa existe o asonanta cromatica si cu invitatiile. Totul va parea mai select, mai atent organizat. Iti doresti asta!

Ca sa iti fie mai usor sa iei o decizie in aceasta privinta, recomandarea mea sunt diversele cataloage dedicate mireselor, ce trateaza astfel de teme. Asa sigur nu vei lasa impresia de neglijenta, optand pentru culori sau tonuri demodate.

Mesajul invitatiei

Este foarte important sa inveti regulile ce vizeaza redactarea invitatiilor de nunta. Ai posibilitatea de a opta pentru texte moderne, haioase sau traditionale in general. Gasesti oricum in mediul online numeroase modele de texte. Asigura-te ca il alegi pe cel mai potrivit stilului vostru, eventual ca faci adaptarile necesare.

Materialul invitatiei

Cand incepi sa te interesezi in privinta acestui detaliu, o sa observi ca exista o sumedenie de materiale si textile ce se folosesc pentru a realiza invitatii. Interesul tau este de a face o impresie buna invitatilor, deci cauta sa nu cumperi chiar ce e mai ieftin. In fapt, pretul este deseori irelevant cand vine vorba despre asta. Conteaza seriozitatea de care dau dovada cei care realizeaza invitatiile. Dupa parerea mea cred ca gasesti cele mai deosebite modele de invitatii elegante doar pe invitatiedenunta.ro – sesizezi din prima calitatea.

Bugetul

Bineinteles ca nu vei pierde din vedere nici suma pe care iti permiti sa o aloci in acest scop. De fapt, este aspectul ce dicteaza in mare masura rezultatele. Sa stii insa ca poti avea parte de invitatii placute si stilate chiar si platind un pret minim. Raspunsul, si de aceasta data, il gasesti pe invitatiedenunta.ro.